Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Groen en Groei

Groen en Groei is in 1976 in Bilthoven ontstaan doordat bezoekers van een drietal tuincentra allerlei tuin vragen stelden aan de toenmalige eigenaars. Deze hebben daarom een zelfstandig hoveniersbedrijf in het leven geroepen om aan deze vragen te kunnen voldoen. Sinds 1980 ben ik eigenaar van Groen en Groei, en run het bedrijf met veel plezier; elke nieuwe tuin is opnieuw een uitdaging.

Als ruim 30 jarig bedrijf loopt Groen en Groei al een tijdje mee in het bedenken en maken van mooie tuinen. We beschikken dan ook over veel deskundigheid en verschillende mogelijkheden voor al uw tuinvragen. Binnen ons team van 8 medewerkers heeft u een ongekende brede expertise tot uw beschikking.

Kwaliteit is een erg belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering; u als klant moet het vertrouwen en de zekerheid van een perfect eindresultaat hebben. Het feit dat wij als Exclusief geselecteerd Hovenier geregistreerd zijn door De Tuinen van Appeltern en eind 2004 het Groenkeur certificaat voor tuinaanleg en onderhoud verworven hebben, zijn daar tastbare voorbeelden van.

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud

Nijkerkenweg 30
3853 NW Ermelo

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Facebook

Ervaringen

Heeft u ervaring met Groen en Groei? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling