Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Van Dijk Groenvoorziening

In mei 1945 werd Van Dijk Groenvoorzieningen opgericht. Al vrij snel groeide onze winkel echter uit tot een hoogwaardig hoveniersbedrijf. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, arbo- en milieu-eisen en ontwikkelingen. Wat niet veranderde is de bezieling voor ons werk en onze cultuur: doen wat je afgesproken hebt en vooral kwaliteit leveren.

Groen brengt kleur in het leven. Het is functioneel en decoratief en zorgt voor afwisseling en ontspanning. Van Dijk Groenvoorzieningen zorgt ervoor dat alle soorten groen optimaal tot hun recht komen. Al ruim 65 jaar verzorgen wij voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren de aanleg en het onderhoud van de binnen en buitenleefruimte. Onze certificeringen groenkeur, groenvoorzieningen, aanleg en onderhoud, BTR, ISO 9001 en VCA** bevestigen – samen met onze tevreden opdrachtgevers – onze kwaliteit.

Wij denken mee, adviseren en maken duidelijke afspraken. Vervolgens voeren we die vakkundig uit – op de afgesproken manier en op de afgesproken tijd. Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken en het hele jaar genieten van goed onderhouden groen. Of het nu gaat om het verwijderen of snoeien van grote bomen, de aanleg van verhardingen, pergola’s en/ of vijvers: u bent bij ons aan het goede adres.

Ook als u zelf al een compleet uitgewerkt plan heeft – al dan niet gemaakt door uw eigen tuinarchitect - kunt u ons inschakelen. Wij stellen een offerte voor u op en zorgen vervolgens voor een correcte uitvoering.

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud

Munnikenweg 94
3905 MJ Veenendaal

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Ervaringen

Heeft u ervaring met Van Dijk Groenvoorziening? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling