Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Tuinplus

Tuinplus levert een totaal product als het gaat om uw tuin en/of uw balkon. Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven. In deze snelle tijd bieden de tuin en/of het balkon steeds meer de zo nodige ruimte voor ontspanning en rust. Dankzij de toepassing van de juiste beplantingen, bestrating en de toepassing van tuinelementen kan er samen met u een prachtig oase van rust en ontspanning gecreëerd worden.

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud. Gestart wordt altijd met een vrijblijvend gesprek met u als klant. Aan de hand van de ter plekke opgenomen situatie en de door u aangegeven wensen maken wij vervolgens een ontwerp dat past binnen uw budget.

Uw wensen in combinatie met ons vakmanschap vormen de basis voor een optimale samenwerking met u als klant. Kwaliteit, Vakmanschap en service staan hoog in ons vaandel. Samen met onze jaren lange ervaring en kennis garanderen wij de levering een kwalitatief hoogwaardig product c.q. dienst.

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud
+ Tuinontwerp

Bleker 63
2152 AS Nieuw Vennep

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Ervaringen

Heeft u ervaring met Tuinplus? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling