Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Hoveniersbedrijf Gelderland

Actie van Hoveniersbedrijf Gelderland:
Profiteer van de BTW-verlaging! Tot 1 maart 2014 kunnen wij u 15% korting aanbieden op onze arbeidskosten voor onderhoud en aanleg!

Hoveniersbedrijf Gelderland is een jong, dynamisch en duurzaam bedrijf, dat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij in staat zijn elke wens van u te kunnen realiseren. Ons vakmanschap komt voort uit onze ervaring, kennis en de nauwkeurigheid waarmee wij uw opdracht uitvoeren. Desgewenst werken wij samen met veel gespecialiseerde bedrijven in de groene sector. Ook dat ziet u terug in het eindproduct; uw droomtuin. De precisie waarmee wij te werk gaan staat garant voor een hoogstaand eindproduct. Een goede nazorg en service vinden wij een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor de afspraken die wij met u maken. Punctueel en correct.

Ook is het mogelijk onze hulp in te schakelen om u te assisteren met het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een deel van de werkzaamheden voor u uit handen nemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen om u van de nodige adviezen te voorzien.

Het is bij ons mogelijk om het reguliere onderhoud aan ons uit te besteden. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf. Dit kan op vele manieren. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud
+ Tuinontwerp
+ Bestraten
+ Boomonderhoud
+ Omheining
+ Vijvers
+ Vlonder

Service
+ Garantie
+ Onderhoudsplan

Binnenweg 39
7383 CN Voorst

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Vennootschap onder firma
Oprichtingsjaar: 2008
Aantal medewerkers: 3
KVK Nummer: 08174929

Ervaringen

Heeft u ervaring met Hoveniersbedrijf Gelderland? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling