Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Keizer Tuinen

Actie van Keizer Tuinen:
Het arbeidstarief valt onder de lage BTW dus profiteer nu het nog kan van de gunstige tarieven!!

Graag willen wij u kennis laten maken met onze diensten en expertise.
Keizer Tuinen is een jonge en energieke onderneming met een ruime ervaring in advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Wij hopen ook u binnenkort van dienst te kunnen zijn. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG en bieden standaard garantie op uw tuin.

Hart voor uw tuin; dat is wat Keizer tuinen typeert. Met een breed pakket aan diensten dragen we zorg voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

Creativiteit en originaliteit zijn voor ons de trefwoorden bij het ontwerpen van uw tuin. Maar ons uitgangspunt is uw inbreng; uw ideeën zijn de bron voor ons ontwerp. Of het nu gaat om een tuinontwerp bij een nieuw bedrijfspand of een woning van minder recente datum; samen met uw ideeën zorgt Keizer tuinen voor originele, creatieve en vooral unieke ontwerpen.

Stijl wordt gekenmerkt door een goede vormgeving; één van de kenmerken van Keizer tuinen. Wilt u een landelijke intieme of een moderne minimalistische tuin, in elke stijl kan ons bedrijf u van dienst zijn. Voorwaarde is dat u zich thuis voelt in een tuin die doordacht en zorgvuldig is vormgegeven.

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud
+ Tuinontwerp
+ Bestraten
+ Boomonderhoud
+ Omheining
+ Vijvers
+ Vlonder

Service
+ Garantie
+ Onderhoudsplan

Kastanjelaan 2
4131 Av Vianen

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

Bedrijfsvorm: Eenmanszaak
Oprichtingsjaar: 2006
Aantal medewerkers: 2
KVK Nummer: 30219950

Ervaringen

Heeft u ervaring met Keizer Tuinen? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling