Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Frank de Ruijter Tuintekenburo

Actie van Frank de Ruijter Tuintekenburo:
Schetsontwerp € 45.- We komen bij u thuis om uw wensen direct om te zetten in een schetsontwerp voor uw tuin,incl advies.

Wij zijn blij dat u ons heeft gevonden en hopen dat wij u een goede indruk kunnen geven wat Frank de Ruijter Tuintekenburo voor u kan betekenen.

Frank de Ruijter heeft jarenlang ervaring in het Hovenierswezen, waar hij tuinen met vijverpartijen en vlonders met plezier heeft mogen aanleggen. Ook van kleinere tuinen heeft hij wat moois kunnen maken.

Het feit dat Frank de Ruijter zelf nog in dienst is bij een hoveniersbedrijf heeft verschillende voordelen, hij blijft zo op de hoogte van de laatste trends en kan de voor en nadelen aangeven van de materialen.

Wilt u vooral genieten van verschillende elementen, moet het een kindervriendelijke tuin worden? Of vooral onderhoudsvrij? Of heeft u ideeën maar krijgt u uw tuin ideeën niet op papier?

U kunt ons bellen of mailen voor tuinideeën, of voor een tuintekening van uw tuin. Alle wensen van u worden doorgesproken op de eerste afspraak, en u krijgt een prijsindicatie van het ontwerp. De tuintekening wordt getekend in eigen beheer.
Want het is tenslotte uw tuin en ons bedrijfsmotto is:

Als uw tuindroom uw droomtuin met worden

Werkzaamheden
+ Tuinontwerp

Service
+ Garantie
+ Onderhoudsplan

Laan der nederlanden 68 j
1946 AB Beverwijk

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

KVK Nummer: 34297869

Ervaringen

Heeft u ervaring met Frank de Ruijter Tuintekenburo? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling