Vergelijk & vind vakmannen!

Tuinadvies

U kunt een hovenier niet alleen inschakelen voor praktische werkzaamheden aan uw tuin, maar ook voor advies over verschillende vraagstukken. Het kan immers voorkomen dat u zelf uw tuin wilt voorzien van nieuwe planten of het onderhoud goed wilt uitvoeren, maar niet over de juiste kennis beschikt. U kunt dan bij een hovenier advies inwinnen over deze werkzaamheden.

Waar kunt u advies over vragen?


Een hovenier heeft voldoende vakkennis in huis om u een antwoord te geven op allerlei vragen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van een nieuwe tuin of het veranderen en onderhouden van een bestaande tuin. Ook kan de hovenier u advies geven over bijvoorbeeld beplanting, vijveraanleg en plantenziektes of u informeren over de onderhoudswerkzaamheden die ieder seizoen uitgevoerd moeten worden.

Voordelen van tuinadvies


Het grote voordeel van advies door een hovenier is dat u eenmalig betaalt voor een adviesgesprek, maar uw hele leven nog profiteert van de kennis die u hiermee opdoet. U kunt bovendien meestal vrijblijvend advies inwinnen over tuinwerkzaamheden, zonder dat u verplicht bent om de hovenier in te schakelen voor de uitvoering ervan.