Vergelijk & vind vakmannen!

Over WelkeHovenier.nl

Op WelkeHovenier.nl kunt u op een snelle en handige manier een hovenier bij u in de buurt zoeken. In slechts drie eenvoudige stappen komt u uit bij de hoveniers die aan uw voorkeuren voldoen!

Stap 1: Allereerst vult u uw postcode of woonplaats in, waarna u de hoveniers te zien krijgt die werkzaam zijn in uw regio.

Stap 2: Vervolgens kunt u de hoveniers filteren op de gewenste werkzaamheden, aangeboden service en keurmerken.

Stap 3: Van de overgebleven hoveniers kunt u een uitgebreide presentatie bekijken, waaronder een bedrijfsomschrijving en beoordelingen van andere klanten.

Na het doorlopen van deze drie stappen blijven de hoveniers over die het beste bij u passen. Neem contact op met de hoveniers waarvan de bedrijfspresentatie u aanspreekt en vraag direct een offerte aan. 

Welke hoveniers staan er op WelkeHovenier.nl?
In principe kan elke hovenier zich aanmelden voor een vermelding op de website. De enige voorwaarde die wij hanteren is dat de hovenier ingeschreven moet zijn bij de Kamer van Koophandel.

Wie is WelkeHovenier.nl?
WelkeHovenier.nl is een concept van Kopal B.V. Wij zijn al sinds 1999 uitgever van vele verschillende internetconcepten.

Waar kan ik met mijn vragen, tips of opmerkingen terecht?
Wij hechten veel waarde aan uw mening en horen dan ook graag wat u van WelkeHovenier.nl vindt. Heeft u een vraag, tip of opmerking? Laat het ons dan weten via het contactformulier.