Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

Ad van Gennip

Een eigen tuin is een rijk stukje bezit, mooi om naar te kijken, maar ook heerlijk om in tot rust te komen na een lange werkdag. De tuin is eigenlijk de groene buitenkamer en fungeert als een verlengstuk van ons interieur.

Onze samenleving wordt steeds drukker en staat bovendien bol van de stress. Een plaats om tot rust te komen wordt dan ook steeds belangrijker. Wat is er nu fijner om die rust te vinden in uw eigen paradijsje, "uw achtertuin".

Ad van Gennip is ook uw allround vakman!
Of het nu gaat om uw privétuin, uw bedrijfstuin of groenvoorziening voor (semi)overheidsinstellingen. U kunt terecht voor aanleg, renovatie, ontwerp, advies en onderhoud. Ons specialisme is vijver- en waterpartijen maar ook voor een mooie bestrating van uw inrit of terras kunt u bij ons terecht.

Om ook uw "droomtuin" te realiseren zouden wij graag onze creativiteit op uw tuin loslaten. Op die manier bent u zeker van een goed verloop van uw tuinproject. Als u dat wenst maken wij op verzoek vooraf een vrijblijvende offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Werkzaamheden
+ Tuinaanleg
+ Tuinonderhoud
+ Tuinontwerp
+ Bestraten
+ Vijvers

Vaeshartelt 5
5655 AR Eindhoven

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

KVK Nummer: 17083912

Ervaringen

Heeft u ervaring met Ad van Gennip? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling